Mindful stones

Mindfulness/meditatie voor verslavingsstop:

Ben je klaar om de kracht van mindfulness meditatie te ontdekken en te ervaren hoe het je kan helpen bij het loslaten van verslaving? Ben je klaar om terug controle te nemen over je leven en een gelukkiger en gezonder leven te creëren?

In dit meditatie traject zal je aan de hand van een audio-opname met een begeleide meditatie, een traject van 4 weken doorlopen, 3 meditaties per week, vanuit het comfort van je eigen huis. Door middel van mindfulness meditatie leer je om bewust te zijn van je gedachten, emoties en lichamelijke sensaties, waardoor je in staat bent om je verslavingsgedrag te herkennen en te doorbreken.

Onze huidige stagiaire Zoë doet in functie van haar bachelorproef een onderzoek naar ervaringen met mindfulness meditatie tijdens een verslavingsstop. Deelname aan dit onderzoek geeft je de kans om meetbare resultaten te verkrijgen. Het onderzoek omvat voor- en nametingen om de impact van deze mindfulness meditatie op je verslavingsstop te meten. Door deel te nemen aan dit traject, krijg je de mogelijkheid om inzicht te krijgen in je eigen voortgang en prestaties. 

Dus ben jij iemand die op zoek is naar een effectieve manier om terug controle te krijgen over je leven en je bewuster te worden van jouw verslavingsgedrag? Ben je gemotiveerd om verandering te brengen in je huidige situatie?

Dan ben jij de persoon voor dit meditatie traject!

Of je nu al ervaring hebt met meditatie of het nog nooit hebt geprobeerd, dit traject is geschikt voor verschillende niveaus. De opname begeleidt je doorheen de meditatie dus je hoeft ze alleen maar op te zetten en de rest zal zichzelf uitwijzen.

Interesse?

Bij interesse en voor meer informatie kan je bij ons terecht via ons contactformulierDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0495/37 44 93.

Meditatie bij yoga

Mindfulness/meditatie voor loslaten van angsten en piekeren:

Heb je soms het gevoel dat je gedachten je overweldigen en je niet kan stoppen met piekeren? Ben jij klaar om jouw angsten los te laten en te ervaren hoe mindfulness meditatie meer rust en kalmte in je leven kan brengen?

In dit meditatie traject zal je aan de hand van een audio-opname met een begeleide meditatie, een traject van 4 weken doorlopen, 3 meditaties per week, vanuit het comfort van je eigen huis. Door middel van mindfulness meditatie leer je om je bewust te zijn van je gedachten, emoties en lichamelijke sensaties, waardoor je in staat bent om blokkades zoals piekeren en bepaalde angsten te herkennen en te doorbreken.

Dus ben jij iemand die op zoek is naar een effectieve manier om meer rust en kalmte te vinden in het dagelijks leven? Wil jij jouw angsten achter je laten?

Dan ben jij de persoon voor dit meditatie traject!

Of je nu al ervaring hebt met meditatie of het nog nooit hebt geprobeerd, dit traject is geschikt voor verschillende niveaus. De opname begeleidt je doorheen de meditatie dus je hoeft ze alleen maar op te zetten en de rest zal zichzelf uitwijzen.

Interesse?

Bij interesse en voor meer informatie kan je bij ons terecht via ons contactformulierDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0495/37 44 93

Pin It