... "Ik was enorm verrast door de vooruitgang die ik had geboekt" ...

Mijn arts raadde me aan om - in aanvulling van een gezond dieet - ook aan krachttraining te doen om eindelijk eens van al die overtollige kilo's verlost te geraken. Eerdere pogingen in fitnesscentra waren op een sisser afgelopen omdat de juiste motivatie ontbrak. Ik had reeds van een Personal Trainer gehoord en kwam via wat zoeken op het internet bij 'Het Gezonde Huis' terecht. Ik maakte meteen een afspraak.

Bij het intakegesprek werd al vrij snel duidelijk dat álle facetten die bij een gezonde levensstijl horen, aan bod kwamen. Wat later begon ik met Personal Training bij Johan die eerst een test afnam om te kijken hoe ik er voor stond en om een plan op te maken voor de volgende weken. Vooral de gedetailleerde uitleg, het waarom-verhaal, de best-practices en de tips en tricks vond ik zeer stimulerend. Elke training die ik krijg, is op maat van mijn lichaam, daarbij rekening houdend met eventuele kwetsuren of de spierpijn van een vorige training en bovendien worden de oefeningen nooit saai door de enorme variatie.

Na 12 weken legde ik opnieuw de test af die ik in het begin had gedaan en was enorm verrast door de vooruitgang die ik had geboekt op gebied van gewichtsverlies, kracht en uithouding. Wat is voor mij het succes van dit alles? De gepersonaliseerde aanpak, het duidelijk plan om je doel te bereiken, de tussentijdse bijsturingen, het bespreekbaar maken van bepaalde hindernissen en het aanreiken van oplossingen en vooral de goeie vibe!

- J. Janssens -

Meer info over personal training

 

 

Pin It