Stoppen, ik? Dat het goed is voor mijn gezondheid, dat wil ik nog wel geloven maar voor de rest heb ik daar toch mijn twijfels bij. Ik wil wel maar toch ook weer niet helemaal. De sigaret is mijn beloning, ze ontspant mij, ze smaakt mij en ze helpt me tegen mijn stress. Bovendien is het een vriend die altijd bij mij is en zorgt dat ik mij niet verveel. Het lijkt mij ook héél moeilijk en ik heb schrik om te hervallen. Ik wil dus wel stoppen maar er zijn toch ook zaken die me erg doen twijfelen of mij angst aanjagen waardoor ik er niet in slaag.

Als roker herken je wellicht sommige van bovenstaande excuses om te blijven roken. Onze erkende tabakologen zijn psychologen met een bijkomende universitaire specialisatie in tabakologie. We luisteren eerst naar je verhaal. Iedereen is immers anders. Daarna gaan we vanuit wetenschappelijk onderbouwde methodes een persoonlijke aanpak creëren om jou eindelijk van die sigaret te bevrijden.

Rookstopper zoekt hulp

Voor wie?

Voor iedereen:

  • die rookt en twijfelt om te stoppen
  • die rookt en wil stoppen
  • die gestopt is met roken en extra ondersteuning wenst

Aanpak?

  • Individueel: Tijdens een eerste kennismakingsgesprek leren we je verhaal kennen en stellen we onze werking voor. Gedurende de volgende sessies begeleiden we je naar het stoppen met roken. Ook nadat je gestopt bent blijven wij je begeleiden.
  • Voor bedrijven geven we rookstopsessies ter plaatse

Prijzen rookstopbegeleiding?

  • Individueel: Afhankelijk van uw regio is er tegemoetkoming via de Vlaamse Overheid of terugbetaling via uw mutualiteit. U kan ons best vrijblijvend een telefoontje geven op 0495/37 44 93. We leggen met plezier uit hoe het voor u zou zijn. 
  • Voor bedrijven: Afhankelijk van de locatie, aanpak, ... werken we een offerte op maat uit. De kost verdient u normaal ruimschoots terug :-) 

Hoe ga je van start?

Contacteer ons via ons contactformulier of telefonisch op 0495 37 44 93.


 

Pin It