Christophe Zwaenepoel

(foto: Christophe)

... Door een collega ontdekte ik ‘het gezonde huis’ en hoorde ik dat Johan ook gevechtsport coaching aanbood. ...

Ik ben Christophe 41 jaar oud, rond mijn 26 heb ik door stress op het werk en door slecht te stretchen een hernia opgelopen. In die tijd deed ik aan gevechtsport maar moest daar noodgedwongen mee stoppen. Na een aantal jaar ben ik opnieuw gestart met Kung Fu met als doel mijn lichaam sterker te maken. Kung Fu was voor mij veilig omdat er geen fysieke contacten waren, deze stijl bestond alleen uit denkbeeldige gevechten en basis oefeningen. Maar na een tijdje kreeg opnieuw zin in fysiek contact maar had ook opnieuw last van uitstraling in mijn linker been.

Door een collega ontdekte ik ‘het gezonde huis’ en hoorde ik dat Johan ook gevechtsport coaching aanbood.

Na een goed gesprek ben ik gestart met box lessen in combinatie met kine. Vooral de box methode die Johan toepast heeft voor mij het gewenste effect op de uitstraling die ik dagelijks ervaar. Johan focust zich vooral op de basis en op het correct bewegen van het bekken. Hierdoor ben ik mijn bekken opnieuw correct gaan gebruiken met een zeer positief effect tot gevolg. De uitstraling in mijn linker been is bijna volledig gestopt.

Verder vind ik de aanpak van Johan ideaal voor iedereen die zin heeft om te starten in de gevechtsport. Hij hanteert een techniek die ook wordt toegepast in de muziek, als je ergens met een beweging in de knoop zit dan te vertragen en te herhalen tot je deze onder de knie hebt om nadien opnieuw te versnellen.

Ik ben al met verschillende gevechtsport coaches\ sensei’s in contact geweest maar persoonlijk vind ik dat Johan wat mij betreft de beste aanpak heeft en zich vooral focust op u als persoon en de basis van het boxen. Ik raad iedereen aan om bij Johan te komen trainen.

Kom gerust eens een boksles proberen

Contacteer ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0495/37 44 93.

Meer informatie vind je hier.

facebook Share button
Pin It