Voel je je soms onzeker of onveilig?

Als je cijfers over geweld opzoekt dan merk je inderdaad op dat de kans op een fysieke confrontatie ergens in je leven zeker plausibel is. Vooral vrouwen en kinderen blijken vaak slachtoffer te zijn.

  • 1 vrouw op 3 in Europa – 62 miljoen vrouwen – wordt het slachtoffer van lichamelijk en/of seksueel geweld.
  • 1 op 5 vrouwen maakt fysiek en/of seksueel geweld mee voor ze 15 jaar is.
  • 1 op 5 vrouwen krijgt te maken met stalking.
  • 1 op 2 vrouwen wordt geconfronteerd met seksueel grensoverschrijdend gedrag.
  • 1 op 4 vrouwen wordt minstens eenmaal in haar leven geconfronteerd met geweld vanwege haar partner.

Aanvaller met koevoet

Hou je familie, je vrienden en jezelf dus veilig. Met dit duidelijk doel starten we onze lessen. Liefst vermijden we conflict. Een vermeden gevecht, is een gewonnen gevecht. Hier gaan we dan ook voor. Met de juiste alertheid en technieken kan veel vermeden worden. Spijtig genoeg lukt dit niet altijd. Soms is je verdedigen de best optie. 

(Bijvoorbeeld: In een hele reeks pogingen om seksueel geweld op campussen te verminderen, bleek een zelfverdedigingscursus voor vrouwen veruit de meest effectieve te zijn. Je fysiek durven verdedigen bleek belangrijk te zijn maar was niet het enigste dat werd aangeleerd.)

Zelfverdediging kan best eenvoudig en effectief zijn.

We leren je alert zijn, je “ego” los te laten, fysieke escalaties te vermijden, om te gaan met stress en indien nodig je fysiek te verdedigen.

Wil je je zelfvertrouwen een boost geven, train dan wat werkt. We begeleiden je op een veilige manier maar we winden geen doekjes om wat echt geweld is, en hoe je het voorkomt en eruit geraakt. Voor je zelfvertrouwen is deze cursus een must!

Praktisch:

Wanneer en waar: Vrijdagen 17/11, 24/11 en 1/12/2023 van 19u30 tot 21u30 + 2 extra groepslessen persoonlijk in te plannen.

Zelfverdedigingsreeks:

Bij inschrijving mag je ook 2 extra groepslessen inplannen die je voor, tijdens of tot 2 maand na de zelfverdedigingsreeks mag opnemen:

Prijs:

  • €89

Schrijf je snel in!

  • via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier. Daarna ontvang je van ons de betaalgegevens. Graag tot dan!
  • Schrijf je nu online in (Met een gratis eversportsaccount kan je je rechtstreeks inschrijven en betalen online). Zo ben je zeker van je plaats.

(voor meer info over inschrijven en annulaties: zie algemene voorwaarden)

Getuigenis over onze zelfverdedigingscursus

Pin It