Open Dansvloer met Hilke Dehaes

Tijdens Open Dansspel maken we kennis met dans op een speelse manier. Door veel gebruik te maken van de ruimte, gekke - en groepsopdrachten worden we afgeleid van onze gedachten en ontdekken we het plezier van bewegen op de muziek.

Open Dansspel is toegankelijk voor volwassenen van elke leeftijd. Zowel mensen met en zonder danservaring zijn welkom. Open Dansspel focust op het plezier en niet op een bepaald resultaat. Vanuit dat speelse karakter ontstaat er een veilige sfeer waar het niet uit maakt wat je doet of hoe het eruit ziet. De focus ligt op ontspanning, vrijheid en connectie met de groep.

Deze lessen kunnen ideaal zijn voor mensen die hun weg niet vinden in bijv. een meer gestructureerde yogales of in gesprekstherapie. Open Dansspel is luchtiger en zal je misschien met minder moeite, meer energie opleveren. Dansen werkt om je emoties meer een plaats te geven, mentaal rustiger te worden en het gevoel deel uit te maken van een groep. Met deze lessen hopen we jouw persoonlijke groei verder in beweging te zetten.

We werken met kleine gezellige groepjes van maximum 8 personen.

Wil jij het eens uitproberen? Volg een proefles!

Docent:

Hilke Dehaes, klinisch psychologe, movement in practice facilitator, dansdocent èn enthousiaste danser in hart en nieren.”

 

Wanneer:

Dinsdagen van 14u tot 15u 

Prijs?

  • Proefles: €5
  • Losse beurt: €15
  • 5-beurtenkaart: €60
  • 10-beurtenkaart: €110
  • 20-beurtenkaart: €200
  • sportverzekering voor 365 dagen: €10
  • Er is gedeeltelijke terugbetaling voor sportclubs via de Mutualiteiten. Voor de CM heb je bijvoorbeeld dit document dat je ingevuld naar je mutualiteit kan opsturen. 

(Beurtenkaarten zijn 6 maanden geldig en kunnen ook gebruikt worden voor de groepslessen Animal FlowBoksenYoga, Stoelgym en Pilates (CircuittrainingSteel Mace & Rope Flow)).

Vragen of inschrijven?

Je kan je online inschrijven, via 0472/90 27 66 (Hilde), via ons contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 Open Dansspel met Hilke Dehaes

Facebook share button