Wil je graag je lichaam in beweging houden maar lukt Yoga en Pilates niet? Kom dan eens onze Stoelgym proberen! Johan laat je kennis maken met toegankelijke oefeningen die je spieren versterken en je mobiliteit en flexibiliteit behouden of verbeteren.

Stoelgymnastiek in Het gezonde huis

Sommige oefeningen voer je zittend uit. Bij staande oefeningen gebruik je de stoel als ondersteuning. Omdat gecompliceerde en complexe oefeningen niet aanwezig zijn, kan iedereen deze bewegingsvorm doen. Het is uitermate geschikt voor mensen met artrose, knieproblemen, of andere blessures. De lessen zijn er op gericht om de spieren en gewrichten soepeler te maken. Je leert spanningen los te laten en jouw concentratie en motoriek te verbeteren. En dat allemaal binnen de grenzen van je eigen beperkingen. Stoelgym versterkt de spieren, maakt de gewrichten soepeler, vermindert spanningen en verbetert de motoriek. Stoelgym is dus erg laagdrempelig. Je hoeft je er niet speciaal voor om te kleden en mag zelfs je schoenen aanhouden als je dit prettig vindt.

Waar?

In de Kouter, kouterstraat 20, 3052 Blanden. (Dit is vlakbij onze praktijk)

Wanneer?

Prijzen?

Groepslessen:

  • Proefles: €5
  • Losse beurt: €15
  • 5-beurtenkaart: €60
  • 10-beurtenkaart: €110
  • 20-beurtenkaart: €200
  • sportverzekering voor 365 dagen: €10
  • Er is gedeeltelijke terugbetaling voor sportclubs via de Mutualiteiten. Voor de CM heb je bijvoorbeeld dit document dat je ingevuld naar je mutualiteit kan opsturen. 

(Beurtenkaarten zijn 6 maanden geldig en kunnen ook gebruikt worden voor de groepslessen Animal FlowYoga, Pilates en BBB (Steel Mace & Rope FlowCross training)).

Opstarten of vragen?

Je kan je online inschrijven, via 0472/90 27 66 of via ons contactformulier.

Facebook share button
Pin It