Op de verpakking van voeding en drank vind je veel informatie, maar helaas ook misleidende reclameboodschappen. Enkel wat op het etiket staat is 100% correct, maar je moet bijna een voedingsdeskundige zijn om dit te kunnen ontcijferen…

In deze workshop leer je hoe je aan de hand van de vermelde voedingswaarde zelf kan beoordelen of een product gezond is of niet. Zit er te veel suiker in? Worden er gezonde vetten gebruikt?  Krijg je hier inderdaad een platte buik van? Is dit product zonder toegevoegde suikers inderdaad beter?  En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

We geven je praktische tips en concrete handvaten om voortaan zelf snel een product te kunnen beoordelen. Zo maak je voortaan bewuste en gezonde keuzes tijdens het boodschappen doen. Je mag ook altijd zelf verpakkingen meebrengen.

voedingsetiket

Datum:

Zaterdag 16 februari van 10u tot 12u

Prijs:

€35 per persoon.

Zin om mee te doen? 

Het volstaat om een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , zodat wij je de betaalgegevens kunnen toesturen. Graag tot gauw!

Share button van facebook
Pin It