gelukkige succesvolle zakenman schiet omhoog

Voel je goed op je werk

Velen onder ons besteden het meeste tijd van de dag op het werk. Het is dan ook belangrijk dat we ons goed voelen op het werk en ons kunnen ontplooien en groeien.

Loopbaan (her)oriëntatie

Vraag je je soms af of je wel in de juiste job zit? Geraak je niet vooruit in je carrière? Dan is het wellicht goed om even stil te staan bij je loopbaan en te evalueren of je baan in lijn is met je waarden en persoonlijke sterktes.
Op basis van gevalideerde testen gaan we je persoonlijkheid, je persoonlijke sterktes, motivaties en waarden in kaart brengen. Deze zijn de bouwstenen om je ideale job te bepalen.
Want een job die in lijn is met je waarden en waar je kunt bouwen op je sterktes, leidt tot betere motivatie en voldoening, alsook prestaties.
Eens we de ideale job kennen, gaan we kijken waar je nu staat en welke de beste stappen zijn om je ideale job te bereiken.
Verdere begeleiding bij het opmaken van je CV, de motivatie brief en het bepalen van de bedrijven die het beste bij je passen zijn ook mogelijk. Jij bepaalt zelf het begeleidingspakket.

De eerste 100 dagen in een nieuwe job

Het is zover! Je hebt de nieuwe job waar je van droomde – zij het een promotie bij je huidige werkgever of een nieuwe werkgever. Maar nu voel je jezelf toch een tikkeltje onzeker. Er worden nieuwe verwachtingen gesteld, je job inhoud is niet helemaal duidelijk …en je wil een goede indruk maken.
Terecht ook, want je kan maar één keer een eerste goede indruk maken.
Wij helpen je hierbij door samen alle aspecten van je nieuwe job door te lichten en de belangrijke succes factoren duidelijk te maken. Bijvoorbeeld, wat zijn je belangrijkste taken, wie zijn je key stakeholders, hoe beheer je jouw agenda en je tijd … wat realiseer je in de eerste zes maanden.

Leiderschapskwaliteiten gebruikt iedereen

Of je nu een manager bent van mensen of niet, iedereen heeft wel te maken met het beïnvloeden van mensen om de juiste dingen gedaan te krijgen, met het hanteren van conflictsituaties, het geven van constructieve feedback om gedrag te veranderen, … .
Heb je het moeilijk om bepaalde dingen te bereiken, focus je te veel op de details, durf je moeilijk feedback geven, …dan kunnen wij je de juiste technieken aanleren om deze situaties te overkomen en te voorkomen.

Prijzen:

  • 1u: €65
  • 5u: €60/u
  • 10u: €55/u (meest populaire artikel)
  • 15u: €52,5/uur
  • 20u: €50/u

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek bepalen we samen de gepersonaliseerde aanpak voor jouw vragen.

Contacteer je werk gerelateerde coach via ons contactformulierDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0495/37 44 93

share button
Pin It