Aan je gezondheid werken, bekommernis om het milieu, dierenleed verminderen, … of gewoon je horizonten wat verruimen… Er kunnen heel wat redenen worden aangehaald om minder of zelfs geen vlees te eten. 

Maar vegetarisch koken houdt meer in dan enkel het schrappen van vlees. Een lekkere en voedzame veggie maaltijd bestaat uit een gezonde combinatie van koolhydraten, vetten en eiwitten. 

Fietser uit groenten

Naast het samen koken en eten, willen we vooral ook informatie/kennis verschaffen over bepaalde thema’s. Eenmaal je de achterliggende “waaroms” begrijpt, is het gemakkelijker om er zelf thuis mee aan de slag te gaan! De thema’s die worden besproken zijn: “gezonde voeding”, “het belang van groenten” en “hoe eiwitten vervangen”.

Uiteraard is er ook de nodige aandacht voor vragen, bekommernissen, groepsdynamiek. We willen jullie namelijk heel graag in de startblokken krijgen voor een nieuwe voedingsstijl!

Na afloop krijg je de verschillende recepten mee zodat je thuis kan gaan experimenteren.

Praktisch:

  • Datum: Zaterdag 25 mei van 10u tot 13u
  • Prijs: €45 incl maaltijd en drank, recepten en handouts van de presentatie
  • Locatie: de praktijk van Het gezonde huis (Blandenstraat 236, 3053 Haasrode)

Zin om mee te doen?

Schrijf je snel in via het contactformulier, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via het nummer 0472/90.27.66

 

Pin It