Gezonde cellen zorgen voor een gezond lichaam. We worden echter meer en meer geconfronteerd met belastende factoren die de balans in onze cellen en ons volledig lichaam kunnen verstoren:

  • (chronische) stress put je reserves uit en ondermijnt je immuunsysteem
  • Het doorsnee westers voedingspatroon levert onvoldoende essentiële voedingsstoffen waardoor cellen kunnen uitgeput geraken
  • Toxische stoffen en stralingsvelden kunnen de normale celwerking uit balans brengen
  • Pathogenen (bacteriën, virussen, schimmels, gisten, parasieten) kunnen het lichaam verstoren

Wil je graag een inzicht krijgen in welke factoren jouw evenwicht het meeste verstoren? Dan is een gezondheidsscreening op basis van de ESP Scan misschien iets voor jou!

Hoe gebeurt de test: De ESP-Scan is een niet-invasief onderzoek en wordt uitgevoerd m.b.v. een speciaal ontwikkelde digitale fingerprint meetmethode nl. de Epigenetic Scan Profliler (ESP).
De Epigenetic Scan Profiler maakt gebruik van een gecombineerde meettechnologie, gebaseerd op de Quantum Elektrodynamica. Naast een fysiologische test die informatie levert over het celmilieu, wordt tevens het energetisch communicatiesysteem (biofotonen en scalaire golven) en de graad van coherentie in het lichaam in kaart gebracht. Het geheel aan informatie geeft biofeedback over de genexpressie, de eiwitsynthese en de stofwisselingsactiviteit in het lichaam.
Dit concept werd ontwikkeld door Dr. Annik Mollen, die zich in haar ontwikkelingen steeds baseert op de laatste wetenschappelijke inzichten en innovatieve diagnostische methoden.
De resultaten van de test worden in een uitgebreid en overzichtelijk verslag verwerkt, die samen met je therapeut wordt overlopen en besproken.

Voor wie:

De ESP-gezondheidstest is geschikt voor iedereen die zijn gezondheid en vitaliteit wil verbeteren. De test is geschikt voor baby’s, kinderen en volwassenen.

Prijs:

  • Ben je nog geen klant: 1u anamnese + de test + een consultatie ter bespreking van de resultaten (ongeveer 1u): €190
  • Ben je reeds in begeleiding met Hilde en is er al een anamnese afgenomen dan rest er enkel de test + bespreking (1u): €140

Meer info of een afspraak vastleggen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 0472/90.27.66

Pin It