Een massage speciaal aangepast voor de zwangere vrouw

De zwangerschap is een heerlijke periode. Ze vraagt echter ook heel wat inspanning van het vrouwelijke lichaam… Tijdens het tweede en derde trimester kan een rustige en relaxerende zwangerschapsmassage verlichting bieden. Gedurende een uur worden verschillende zachte massagetechnieken toegepast. We zorgen dat de posities waarin je zit comfortabel aanvoelen. Ze zijn namelijk aangepast aan de zwangere vrouw. Er wordt vooral aandacht besteed aan het bekken, nek, rug, schouders, benen en voeten.

zwangerschapsmassage

Voordelen van een zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage werkt zowel energetisch als ontspannend. Deze vorm van masseren bevordert een betere nachtrust, kan rugpijn en bekkenklachten verminderen en vermindert stress waardoor ontspannen gemakkelijker gaat. Daarnaast worden de spieren soepeler en verbetert de doorbloeding.

Volgens “The Journal of Psychosomatic Obsetrics and Gynaecology” (maart 1999), zorgt het masseren van zwangere vrouwen voor minder vroeggeboortes en minder complicaties.

Prijzen (75 minuten)

  • 75min: €81.25
  • 5 x 75min: 5% korting -> €77.19/75min (meest populaire artikel)
  • 10 x 75min: 10% korting -> €73.13/75min
  • 15 x 75min: 15%korting -> €69.06/75min
  • een reeks is geldig tot 1 jaar na aankoop
  • geen reeksen mogelijk voor sessies met terugbetaling (psychologie, rookstop en diëtiste)

Massage inboeken?

Contacteer Hilde via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., via ons contactformulier of via 0472/90 27 66

Pin It