Yoga Nidra of yogi slaap ! 

 

Klinkt te mooi om waar te zijn, toch?  Lekker gaan liggen, jezelf helen en na een uurtje yoga het gevoel hebben dat je 4 uur hebt geslapen? 

 

In deze yogavorm bevinden we ons in een bewuste staat tussen waken en slapen, eentje die je normaal gesproken alleen bereikt in je diepe slaap.  Hierdoor ontspan je heel diep.  Het doel is om je onderbewustzijn op te schonen van diepgewortelde impressies die je mogelijks al jaren stress geven!

 

Ideaal om je slaap te verbeteren, je concentratie te verhogen, je immuunsysteem te versterken, jouw energie en creativiteit te boosten.   Yoga nidra helpt ook tegen angsten, depressie, burn-out of hoge bloeddruk of hart- en vaatziekten.

 

Hoe doe je Yoga Nidra?   Je ligt op je rug op je matje, en eens je comfortabel ligt probeer je niet meer te bewegen en de verbale instructies van de docent te volgen, die je begeleidt doorheen verschillende stadia.  Van het kalmeren van je zintuigen, tot concentratie, meditatie, sankalpa, bodyscan, bewust ademhalen, visualisaties, loslaten … discover the power of your own mind!

Pin It