Maandelijkse meditatiesessie in Het gezonde huis!

Wil je graag op een aangename manier leren mediteren? Dan is deze sessie iets voor jou!

In deze maandelijkse sessie wordt dieper ingegaan op verschillende meditatie- en bewustwordingsoefeningen en leer je meditatie implementeren in je dagelijkse leven. Er wordt ook aandacht besteed aan mindful bewegen en het toepassen van allerlei oefeningen en poses die je meer in verbinding brengen met jezelf.

meditatie

Waarom mediteren?

Tal van universiteiten hebben onderzoek verricht naar meditatie. Meditatie blijkt immers een heilzaam effect te hebben op lichaam en geest.
Via meditatie en bewustwordingsoefeningen leer je makkelijker gedachten en gevoelens aanvaarden en kan je ze makkelijker loslaten. Door meditatie te beoefenen kan je ook beter presteren en word je meer stressbestendig. Vooral het ontspannend effect dat hieruit voortvloeit, is een meerwaarde.

Inmiddels wordt meditatie dus door velen beoefend: niet alleen door boeddhistische monniken, maar ook door tal van hulpverleners, mensen die ermee in aanraking komen na een beproeving, managers, diverse beroepsgroepen en BV’s.

Hiermee willen we meditatie voor iedereen toegankelijk maken. Zo kan iedereen de effecten ervaren en blijven beoefenen op regelmatige basis in een gezellige groep met een aangename sfeer.

Wanneer?

  • Normaal iedere laatste zaterdag van de maand. Bekijk onze agenda voor de concrete planning. 

Prijzen?

  • Proefles: €5
  • Losse beurt: €15
  • 5-beurtenkaart: €60
  • 10-beurtenkaart: €110
  • 20-beurtenkaart: €200
  • sportverzekering voor 365 dagen: €10
  • Er is gedeeltelijke terugbetaling voor sportclubs via de CM. Stuur dit document ingevuld naar je mutualiteit. 

(Beurtenkaarten zijn 6 maanden geldig en kunnen ook gebruikt worden voor de groepslessen YogaSteel Mace & Rope FlowPilatesBoksenCross training en BBB).

Opstarten of vragen?

Inschrijven:

Je kan je online inschrijven, via 0472/90 27 66 of via ons contactformulier.

share button