Welkom, ik ben Annehieke Bryan - erkend Leefstijlcoach

Annehieke Bryan - Leefstijlcoach

Als Leefstijlcoach vind ik het fijn als ik mensen meer in beweging krijg. Zelf beweeg ik graag en ik geocache al meer dan 10 jaar met mijn echtgenoot. Over de hele wereld vinden wij deze caches. Wij hebben al meer dan 4.500 caches gelogd. Als we op een nieuwe plek of in een nieuwe stad komen, dan hoeven we de toeristeninformatie niet te bezoeken. We zoeken een leuke cachewandeling uit en leren de plek op die manier kennen. Zo komen we op de meest verrassende plaatsen terecht.

bewegen door te gaan exploreren

Geocachen is fun! Ga zo meer bewegen

Dagelijks bewegen is goed voor lichaam en geest. Het versterkt spieren, hart en bloedvaten en geeft positieve energie. Je kunt natuurlijk gewoon gaan stappen, maar je kunt ook op pad gaan met een doel! Op zoek naar schatten in jouw omgeving. Vaak leidt een zoektocht je naar plekken waar je nog nooit geweest bent. Met een mooi verhaal eromheen, soms met kleine verrassingen voor kinderen. Leuk voor alle leeftijden. Geocachen kan je doen al stappend, maar ook met de fiets of MTB kun je aan de slag.

De geocaches zijn verborgen op een plek die je kan duiden met een GPS-coördinaat. Via een app op je smartphone kun je de meeste caches vinden. Een website (www.geocaching.com) en een online community wijzen je de weg, nadat je een gratis account hebt aangemaakt. Geocaches worden gelegd door geocachers voor geocachers. Er liggen al miljoenen caches over de hele wereld, zowel in de natuur als in de bebouwde kom. Vaak zijn ze op ingenieuze manier verpakt en verstopt.

Iedereen kan het leren, voor ieder wat wils

Tijdens dit webinar leer ik je de basisbeginselen van het geocachen. Wat is het, hoe kan je meedoen, waar zijn die caches verstopt, wat heb je er voor nodig en hoe kan je loggen. Ik laat je zien welke soorten caches er zijn: caches waar je gewoon naartoe kunt stappen, caches waar je eerst nog wat voor moet doen, of caches waarbij je een rondwandeling maakt langs verschillende tussenpunten. Ik leer je de basisbegrippen. Met deze kennis kan je starten.

Ontdek de schatten van geocaching

Bekijk Gratis het opgenomen webinar:

Je kan het webinar van 20 juni 2020 hier gratis bekijken.

Mocht je graag:

  • met mij op stap willen om geocachen in de praktijk te ervaren, dan kunnen we hier een afspraak voor maken en voor een vergoeding help ik je een stap verder op weg. (mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
  • gezonder willen leven dan is leefstijlcoaching iets voor jou (meer bewegen, gezonder eten, je gemakkelijker kunnen ontspannen, beter slapen of meer controle krijgen over je eetgedrag)

 

Elke stap is een stap en roept om een volgende stap

Bloemen in het bos dicht bij Het gezonde huis

(foto in de buurt van de praktijk van Het gezonde huis)

Plan een GRATIS en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Contacteer Het gezonde huis via ons contactformulier of via 0495/37 44 93 

share button