"Nooit gedacht dat yoga zo een positieve impact zou hebben"

Yoga pose

(foto: Simon Bergé, yoga-instructeur in Het gezonde huis)

Getuigenis van Jen:

"Beste Hilde,

Weer een fijne week bij Het Gezonde Huis achter de rug: maandag Pilates en donderdag yoga met Simon. Wat een fijne combinatie! 

De yoga lessen van Simon waren voor mij een heel mooie ontdekking. Ik heb verschillende types yoga gedaan in het verleden, maar nooit heel lang vol gehouden voor verschillende redenen - ofwel had ik het gevoel dat het allemaal te snel ging en dat ik altijd achteraan aan het lopen was, ofwel te traag en voor mij wat saai ofwel zo stevig dat ik mij gekwetst heb. De lessen van Simon daarentegen vind ik bijzonder fijn en een heel goede aanvulling op Pilates. Met veel aandacht en zorg, werken we daar rond kracht, lenigheid, ademhaling, verlenging … Aangepast aan elk lichaam. Stevig en toch zeer ontspannend. 

Heerlijk.

Dank je wel,

Jen"

Getuigenis van Leentje:

"Nooit gedacht dat yoga zo een positieve impact zou hebben op mijn fysiek en psychisch welzijn. Nooit gedacht dat yoga me de moed en durf zou geven om mijn professioneel leven zo drastisch om te gooien. Dankbaar … dankbaar … Leentje"

Getuigenis van Veerle:

“In de winter van 2018 begon ik lessen te volgen bij Simon. Ik was herstellende van een enkelbreuk en Simon was zeer attent. Ik ga nog steeds wekelijks naar zijn lessen omwille van zijn uitgebreide kennis en ervaring. Hij neemt zijn vak heel ernstig, maar zonder humor uit het hoofd te verliezen. Hij is toegewijd, goed geluimd en creatief. Hij ontmoet iedereen op zijn of haar niveau en ik voel me elke keer opnieuw welkom. Een aanrader!”

Kom gerust eens een yogales proberen

Contacteer ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0472/90 27 66.

Meer informatie over onze yogalessen vind je hier.

facebook Share button