Waarom?

Wil jij je graag (nog) beter in je lichaam voelen? Vind jij het belangrijk om veel energie te hebben? Wil jij minder aandacht besteden aan jouw gedachten en analyses? Hou jij van vrijheid en wil je jouw eigen creativiteit verruimen? Dan is deze workshopreeks waarschijnlijk iets voor jou!

Inhoud?

Elke sessie heeft een specifieke focus en je volgt elke sessie opdat we een hechte groepssfeer creëren, elkaar kunnen ondersteunen gedurende de volledige reeks en je jou er echt toe zet om een verandering te creëren.

Door de vierdelige workshopreeks Open Dansspel ontdek je:

 • Focus sessie 1:
  Via beweging spanning in je lichaam en geest leren loslaten.
 • Focus sessie 2:
  Jouw relatie met je lichaam verbeteren via gedachte- en bewegingsoefeningen.
 • Focus sessie 3:
  Bewegingsplezier (met meer energie als gevolg) ontdekken via samen en alleen dansen.Open Dans - deelnemers
 • Focus sessie 4:
  Jouw bewegingstaal vergroten en nieuwe manieren om te bewegen ontdekken. Door anders te bewegen ga je ook anders denken, en dat kan je op nieuwe ideeën brengen.
 • Elke sessie:
  Begin: 15 minuten aan een stuk bewegen via speelse opdrachten om volledig in je lichaam te komen
  Einde: aanleren korte dansoefening die je dagelijks kan uitvoeren om je energie te verhogen zonder vast te zitten in je hoofd

Wie?

Deze reeks is geschikt voor mensen met èn zonder danservaring. De focus ligt vooral hoe jij dansen kan gebruiken om je beter te voelen in je leven. Het maakt daarbij helemaal niet uit hoe jij beweegt of wat jij juist kan. We creëren een veilige setting waarin jij je vrij durft te uiten.

Hoe?

Draag comfortabele kledij en neem een schriftje mee om in te schrijven.

Wanneer?

17u30 tot 18u30 op dinsdag 8, 15, 22 en 29 november.

Waar?

Het Gezonde Huis, Blandenstraat 236, 3053 Haasrode

Prijs?

Slechts €48 voor de 4 sessies

 

Schrijf je in:

 • Via Eversports kan je je online inschrijven en direct afrekenen. Zo ben je zeker van je plaats. (Een Eversports account is gratis)
 • via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (je inschrijving is pas definitief na overschrijving)
 • via 0472902766 (je inschrijving is pas definitief na overschrijving)

Reviews over Open Dansspel en de begeleiding van Hilke

 Bij deze enkele fragmentjes van de feedback die we kregen:

Welk gevoel of welke emotie ervaarde je vooral na en tijdens de les?
• Goede uitlaatklep, er viel stress van me af, ook voelde ik energie stromen in mijn lichaam en mentaal voelde ik me rustiger na de les
• Tijdens de les: gevoel van ‘blijheid’ ‘vrijheid’’, ‘dankbaarheid’ dat ik dit nog kan, sterkere lichamelijke gewaarwordingen, energie (Claudine)

Merkte je een verschil bij jezelf (in je gevoelens, gedachten of gedrag) na het volgen van de les(sen)? Zo ja, op welke manier?
• Positiever en meer ontspannen. (Relinde)

Heb je nog een andere boodschap voor Hilke?
• Hilke geeft goed les en is aangenaam in de omgang, rustige uitstraling. De lessen die ik volgde waren voor mij therapeutisch en ik heb er veel aan gehad. 
• Prima begeleiding! In de omgang met haar cursisten is ze zeer aangenaam, spontaan en stimulerend.
Hilke is zeer respectvol , stelt je op je gemak, en laat voldoende ruimte voor eigen inbreng , om zelf te experimenteren, om te doen wat je deugd doet en wat je liever niet of anders doet. (Claudine)

Je kan eventueel ook al de Reviews over Open Dansspel en de begeleiding van Hilke lezen.


 

Pin It